Matin ja Sannun keskiviikkotunnit, kevät 2024

Fuskaajien syyskauden keskiviikkoiset tanssikurssit alkoivat Huissilla ke 24.1. klo 18. Kurssien taso on keskitaso.

Sannu ja Matti Heikkilä ohjaavat joka toinen keskiviikko (parittomat viikot). Väliviikoilla kertauksesta vastaavat seuran omat ohjaajat.

Keskiviikon tunneilla hiotaan eri lajien perustekniikkaa sekä lisätään kohtuullisessa määrin tanssijoiden kuviovalikoimaa. Tästä syystä on tärkeää, että kurssilainen on tutustunut kulloiseenkin lajiin vähintään alkeiskurssilla. Keskitason kurssit antavat varmuutta lajin perusteisiin ja valmistavat tanssijaa siirtymään jatkokursseille. 

mattijasannu

Keskiviikon ensimmäinen, klo 18 alkava tunti jakautuu kahden lajin kesken: alkukausi harjoitellaan hidasta lavafoksia, loppukausi hidasta valssia

Myös toisella, klo 19 alkavalla tunnilla harjoitellaan kahta lajia: alkukaudella rumba-boleroa ja loppukaudella bachataa

Kolmas, klo 20 alkavan tunti on nimetty tekniikkatunniksi. Silloin harjoitellaan eri tanssilajien tekniikkaa.

 

 


 Kevätkausi 2024 -  Keskiviikon aikataulu ja lajit:

 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  keskitaso  hidas lavafoksi / hidas valssi
 19 - 20  keskitaso  rumba-bolero / bachata
 20 - 21  keskitaso  tekniikkatunti

 

Keskiviikkoillan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa  40 €  50 €
 2 tuntia illassa  60 €  70 €
 Koko ilta  75 €  85 €

Kurssihinta sisältää kaikki harjoitukset koko kauden ajan (14 viikkoa). 

Kertakäyntien hinnat: koko ilta 20 € / 1 h 10 €.

 

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä, pankkikortilla tai liikutaetuudella (sähköinen tai seteli) kurssin alkaessa. 

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n swing -tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ti, ke ja to) ja Seinäjoella (ti) koko kauden ajan. Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 130 € (muut 140 €). Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Lisätiedot

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Merja p. 044 970 1550.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle