Torstain alkeistunnit Huissilla, syksy 2019

Fuskaajien alkeiskurssien syyskausi käynnistyi Huissilla torstaina 5.9. (viikolla 36). Toivotamme tervetulleiksi kaikki paritansseista kiinnostuneet - alkeiskurssilla et tarvitse aikaisempaa osaamista tai tanssikokemusta. Ryhmä etenee alkeiskurssilaisille sopivassa tahdissa, ja opittuja asioita kerrataan säännöllisesti.

Voit tulla tunneille mukaan yksin tai seurassa. Parinvaihtosysteemimme takaa, että jokainen osallistuja saa illan mittaan harjoitella tanssia. Mutta yhtä lailla on ok, jos haluat treenata oman parisi kanssa.

Syyskauden aikana käymme läpi jokaisen ohjelmassa olevan lajin perusaskeleen sekä muutamia lavoilla käyttökelpoisia helppoja kuvioita. Tämän lisäksi tunneilla perehdytään vienti- ja seuraamistekniikkaan sekä lajikohtaiseen tanssitekniikkaan.

HUOM! Syksyn ensimmäisellä viikolla 36 voit kokeilla kursseja ilmaiseksi.

IMG 20180706 155037

Torstain ensimmäisen, klo 18 alkavan alkeistunnin lajina on bugg. Sitä harjoittelemme koko syyskauden ajan. 

Toisen, klo 19 alkavan tunnin lajit ovat tango ja hidas valssi. Koska harjoiteltavia lajeja on kaksi, syksy jakautuu niin, että kauden ensimmäiset 7 viikkoa harjoitellaan tangoa ja loput 7 viikkoa hidasta valssia.

Kolmannen ja viimeisen eli klo 20 alkavan tunnin lajit ovat rumba-bolero ja cha cha. Tälläkin tunnilla syyskausi jakautuu kahtia: ensimmäiset 7 viikkoa harjoitellaan rumbaa ja loput 7 viikkoa cha cha'ta.

Alkeiskursseja ohjaavat Martti Haavisto ja Maria Mikkonen.

 
 
Syyskausi 2019 -  Torstain aikataulu ja lajit:
 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  Alkeet  Bugg
 19 - 20  Alkeet  Tango / hidas valssi
 20 - 21  Alkeet  Rumba-bolero / cha cha

 

Torstai-illan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa  30 €  35 €
 2 tuntia illassa  45 €  50 €
 Koko ilta  55 €  60 €

Kurssihinta sisältää kaikki harjoitukset koko syyskauden ajan (14 viikkoa).

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä tai pankkikortilla kurssin alkaessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, sähköinen liikuntaseteli SporttiPassi sekä Luottokunnan Virikeseteli. Myös liikuntaseteleiden sähköiset versiot (esim. kortit) käyvät maksuvälineinä.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (= vähintään 9,5 tuntia tehokasta tanssitreeniä viikossa). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 115 € (muut 125 €). Tehopassilla yhden tunnin hinnaksi tulee vain 86 senttiä! Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki). 

Lisätiedot

Sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai  puhelimitse 044 970 1550 (Merja).

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n'swing-tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle