Torstain alkeistunnit Huissilla --> LOPPUKEVÄT 2020 PERUTTU

Fuskaajien alkeiskurssien kevätkausi käynnistyi Huissilla torstaina 23.1. (viikolla 4). Toivotamme tervetulleiksi kaikki paritansseista kiinnostuneet - alkeiskurssilla et tarvitse aikaisempaa osaamista tai tanssikokemusta. Ryhmä etenee alkeiskurssilaisille sopivassa tahdissa, ja opittuja asioita kerrataan säännöllisesti.

Voit tulla tunneille mukaan yksin tai seurassa. Parinvaihtosysteemimme takaa, että jokainen osallistuja saa illan mittaan harjoitella tanssia. Mutta yhtä lailla on ok, jos haluat treenata oman parisi kanssa.

Kevätkauden aikana käymme läpi jokaisen ohjelmassa olevan lajin perusaskeleen sekä muutamia lavoilla käyttökelpoisia helppoja kuvioita. Tämän lisäksi tunneilla perehdytään vienti- ja seuraamistekniikkaan sekä lajikohtaiseen tanssitekniikkaan.

IMG 20180706 155037

Torstain ensimmäisen, klo 18 alkavan alkeistunnin lajina on fusku. Sitä harjoittelemme koko syyskauden ajan. 

Toisen, klo 19 alkavan tunnin lajit ovat foksi ja tango. Molempia lajeja treenataan kevään mittaan rinnakkain.

Kolmannen ja viimeisen eli klo 20 alkavan tunnin lajit ovat salsa ja samba. Tällä tunnilla kevätkausi jakautuu kahtia: ensimmäiset 7 viikkoa harjoitellaan salsaa ja loput 7 viikkoa sambaa.

Alkeiskursseja ohjaavat Martti Haavisto ja Maria Mikkonen.

 
 
Syyskausi 2020 -  torstain aikataulu ja lajit:
 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  alkeet  fusku
 19 - 20  alkeet  foksi ja tango 
 20 - 21  alkeet  salsa / samba

 

Torstai-illan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa  30 €  35 €
 2 tuntia illassa  45 €  50 €
 Koko ilta  55 €  60 €

Kurssihinta sisältää kaikki harjoitukset koko kevätkauden ajan (14 viikkoa).

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu kevään ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä tai pankkikortilla kurssin alkaessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, sähköinen liikuntaseteli SporttiPassi sekä Luottokunnan Virikeseteli. Myös liikuntaseteleiden sähköiset versiot (esim. kortit) käyvät maksuvälineinä.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko kevätkauden ajan (= vähintään 9,5 tuntia tehokasta tanssitreeniä viikossa). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 115 € (muut 125 €). Tehopassilla yhden tunnin hinnaksi tulee vain 86 senttiä! Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki). 

Lisätiedot

Sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai  puhelimitse 044 970 1550 (Merja).

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n'swing-tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle