Matin ja Sannun keskiviikkotunnit, syksy 2023

Fuskaajien syyskauden keskiviikkoiset tanssikurssit alkoivat Huissilla ke 30.8. (viikolla 35) klo 18. Kurssien taso on keskitaso.

Sannu ja Matti Heikkilä ohjaavat joka toinen keskiviikko (parittomat viikot). Väliviikoilla kertauksesta vastaavat seuran omat ohjaajat.

Keskiviikon tunneilla hiotaan eri lajien perustekniikkaa sekä lisätään kohtuullisessa määrin tanssijoiden kuviovalikoimaa. Tästä syystä on tärkeää, että kurssilainen on tutustunut kulloiseenkin lajiin vähintään alkeiskurssilla. Keskitason kurssit antavat varmuutta lajin perusteisiin ja valmistavat tanssijaa siirtymään jatkokursseille. 

mattijasannu

Keskiviikon ensimmäisen, klo 18 alkavan tunnin laji on perinteikäs tango

Toisen, klo 19 alkavan tunnin laji on reippaan rytmikäs lattaritanssi cha cha

Kolmas, klo 20 alkavan tunti on nimetty teematunniksi. Silloin harjoitellaan eri tanssilajien tekniikkaa.

 

 


 Syyskausi 2023 -  Keskiviikon aikataulu ja lajit:

 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  keskitaso  tango
 19 - 20  keskitaso  cha cha
 20 - 21  keskitaso  teematunti

 

Keskiviikkoillan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa  40 €  50 €
 2 tuntia illassa  60 €  70 €
 Koko ilta  75 €  85 €

Kurssihinta sisältää kaikki harjoitukset koko kauden ajan (14 viikkoa). 

Kertakäyntien hinnat: koko ilta 20 € / 1 h 10 €.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä, pankkikortilla tai liikutaetuudella (sähköinen tai seteli) kurssin alkaessa. 

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ti, ke ja to) koko syyskauden ajan. Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 130 € (muut 140 €). Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki).

Lisätiedot

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Merja p. 044 970 1550

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n swing -tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle