Torstain alkeistunnit Huissilla, syksy 2021

Fuskaajien alkeiskurssien syyskausi käynnistyi Huissin Urheilutalolla torstaina 2.9. (viikolla 35) klo 18. 

Toivotamme tervetulleiksi kaikki paritansseista kiinnostuneet - alkeiskurssilla et tarvitse aikaisempaa osaamista tai tanssikokemusta. Ryhmä etenee alkeiskurssilaisille sopivassa tahdissa, ja opittuja asioita kerrataan säännöllisesti.

Syyskauden aikana käymme läpi jokaisen ohjelmassa olevan lajin perusaskeleen sekä muutamia lavoilla käyttökelpoisia helppoja kuvioita. Tämän lisäksi tunneilla perehdytään vienti- ja seuraamistekniikkaan sekä lajikohtaiseen tanssitekniikkaan.

IMG 20180706 155037

Torstain ensimmäisen, klo 18 alkavan alkeistunnin lajit ovat monipuolinen vaihtoaskeltanssi foksi sekä iloinen kädenalitanssi fusku. Ensimmäiset seitsemän kertaa harjoitellaan foksia, seuraavat 7 kertaa fuskua. 

Toisen, klo 19 alkavan alkeistunnin lajit ovat sensuelli lattaritanssi rumba-bolero sekä tanssilavojen ikisuosikki valssi, josta harjoitellaan ainakin perinteistä ja hidasta versiota. Sen takia ohjelmassa lukee valssit. Ensimmäiset 7 kertaa harjoitellaan rumbaa, seuraavat 7 kertaa valsseja.

Kolmannen, klo 20 alkavan alkeistunnin lajeina ovat kansanomaiset tanssit: jenkka, sottiisi, masurkka ja polkka. Syyskauden mittaan harjoitellaan kaikkia neljää kansanomaista lajia.

Alkeiskursseja ohjaavat Martti Haavisto ja Maria Mikkonen.

Näinä aikoina suositeltavaa on tanssia kursseilla oman parin kanssa. Jos omaa paria ei ole, suositeltavaa on käyttää maskia, jolloin parinvaihto on puolin ja toisin turvallisempaa.

HUOM! Tulethan tunneille vain terveenä! Muistetaan pestä ahkerasti käsiä. Huissilla on tarjolla myös käsidesiä.

 
 
Syyskausi 2021 -  Torstain aikataulu ja lajit:
 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  alkeet  foksi / fusku
 19 - 20  alkeet  rumba-bolero / valssit
 20 - 21  alkeet  kansanomaiset tanssit

 

Torstai-illan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa  30 €  36 €
 2 tuntia illassa  44 €  50 €
 Koko ilta  54 €  60 €

Kurssihinta sisältää kaikki harjoitukset koko syyskauden 2021 ajan (14 viikkoa). 

Kertakäyntien hinnat: koko ilta 15 € / 1 h 5 €.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä tai pankkikortilla kurssin alkaessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, sähköinen liikuntaseteli SporttiPassi sekä Luottokunnan Virikeseteli. Myös liikuntaseteleiden sähköiset versiot (esim. kortit) käyvät maksuvälineinä.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (= vähintään 9,5 tuntia tehokasta tanssitreeniä viikossa). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 120 € (muut 130 €). Tehopassilla yhden tunnin hinnaksi tulee vain 86 senttiä! Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki). 

Lisätiedot

Sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai  puhelimitse 044 970 1550 (Merja).

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n swing -tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle