Torstain alkeistunnit Huissilla, kevät 2023

Fuskaajien alkeiskurssien kevätkausi käynnistyi Huissin Urheilutalolla torstaina 26.1. (viikolla 4) klo 18. 

Toivotamme tervetulleiksi kaikki paritansseista kiinnostuneet - alkeiskurssilla et tarvitse aikaisempaa osaamista tai tanssikokemusta. Ryhmä etenee alkeiskurssilaisille sopivassa tahdissa, ja opittuja asioita kerrataan säännöllisesti.

Kauden aikana käymme läpi jokaisen ohjelmassa olevan lajin perusaskeleen sekä muutamia lavoilla käyttökelpoisia helppoja kuvioita. Tämän lisäksi tunneilla perehdytään vienti- ja seuraamistekniikkaan sekä lajikohtaiseen tanssitekniikkaan.

IMG 20180706 155037

Torstain ensimmäisen, klo 18 alkavan alkeistunnin lajeina ovat monipuolinen vaihtoaskeltanssi foksi (7 kertaa) sekä valssi, josta treenataan sekä perinteistä että hidasta versiota (7 kertaa).

Toisen, klo 19 alkavan alkeistunnin lajina on reipas kädenalitanssi bugg. Sitä harjoitellaan ensimmäiset 10 kertaa, ja loput 4 kertaa on varattu toivelajeille

Kolmas, klo 20 alkava alkeistunti jakautuu kolmen lattaritanssin kesken. Ensimmäinen laji on tyylikäs ja napakkarytminen cha cha, toinen laji on sykkivä samba ja pisimpään treenattava laji on rennon keinuva salsa. Kevään viimeisellä kerralla kerrataan.

Alkeiskursseja ohjaavat Martti Haavisto ja Maria Mikkonen.

 
 
 Kevätkausi 2023 -  Torstain aikataulu ja lajit:
 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  alkeet    foksi / valssit
 19 - 20  alkeet   bugg / toivelajit
 20 - 21  alkeet   cha cha / samba / salsa

 

Torstai-illan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa  34 €  40 €
 2 tuntia illassa  50 €  60 €
 Koko ilta  60 €  70 €

Kurssihinta sisältää kaikki harjoitukset koko kauden ajan (14 viikkoa). 

Kertakäyntien hinnat: koko ilta 15 € / 1 h 5 €.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä, pankkikortilla tai liikuntaetuudella (sähköinen tai seteli) kurssin alkaessa.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (= vähintään 9,5 tuntia tehokasta tanssitreeniä viikossa). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 130 € (muut 140 €). Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki). 

Lisätiedot

Sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai  puhelimitse 044 970 1550 (Merja).

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n swing -tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle