Torstain alkeistunnit Huissilla, kevät 2024

Fuskaajien alkeiskurssien kevätkausi 2024 Huissin Urheilutalolla käynnistyi torstaina 25.1. klo 18. 

Toivotamme tervetulleiksi kaikki paritansseista kiinnostuneet - alkeiskurssilla et tarvitse aikaisempaa osaamista tai tanssikokemusta. Ryhmä etenee alkeiskurssilaisille sopivassa tahdissa, ja opittuja asioita kerrataan säännöllisesti.

Kauden aikana käymme läpi jokaisen ohjelmassa olevan lajin perusaskeleen sekä muutamia lavoilla käyttökelpoisia helppoja kuvioita. Tämän lisäksi tunneilla perehdytään vienti- ja seuraamistekniikkaan sekä lajikohtaiseen tanssitekniikkaan.

IMG 20180706 155037

Ensimmäisen, klo 18 alkavan alkeistunnin lajeja on kaksi: perinteikäs tango sekä sensuelli lattari rumba-bolero.

Toisen, klo 19 alkavan alkeistunnin lajeina ovat suosittu kädenalitanssi bugg (10 kertaa) ja letkeä Lindy Hop (4 kertaa)

Myös kolmas, klo 20 alkava alkeistunti jakautuu useamman lajin kesken: alkukaudella harjoitellaan kansanomaisia tansseja eli jenkkaa, sottiisia ja masurkkaa (7 kertaa), ja loppukaudella ohjelmassa on aurinkoinen lattaritanssi salsa (7 kertaa).

Torstain alkeiskursseja ohjaavat Martti Haavisto ja Maria Mikkonen.

 
 
 Kevätkausi 2024 -  Torstain aikataulu ja lajit:
 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  alkeet    tango / rumba-bolero
 19 - 20  alkeet   bugg (10 kertaa) / Lindy Hop (4 kertaa)
 20 - 21  alkeet   jenkka, sottiisi, masurkka (7 kertaa) / salsa (7 kertaa)

 

Torstai-illan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa  34 €  40 €
 2 tuntia illassa  50 €  60 €
 Koko ilta  60 €  70 €

Kurssihinta sisältää kaikki harjoitukset koko kauden ajan (14 viikkoa). 

Kertakäyntien hinnat: koko ilta 15 € / 1 h 5 €.

Aleksikurssien tehopassi (ti ja to): 100 €.

 

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki). 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä, pankkikortilla tai liikuntaetuudella (sähköinen tai seteli) kurssin alkaessa.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ti, ke ja to) ja Seinäjoella (ti) koko kauden ajan. Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 130 € (muut 140 €). Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n swing -tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Lisätiedot

Sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai  puhelimitse 044 970 1550 (Merja).

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle