Jäsenmaksu vuodelle 2019

Fuskaajat ry:n jäseneksi voit liittyä jollakin seuraavista tavoista:jasenkirje

1. Vuodenvaihteen jälkeen lähetämme jäsenrekisterissämme sekä kurssirekisterissämme oleville pankkisiirtolomakkeen jäsenkirjeen ohessa.  Muista käyttää maksaessasi viitenumeroa, jolloin jäsenmaksu kohdistuu rekisterissämme oikealle henkilölle.

2. Voit maksaa jäsenmaksun suoraan (20 €) Fuskaajien tilille: Oma Säästöpankki, FI76 4108 0010 6143 06. Muista kirjoittaa viitekenttään merkintä JÄSENMAKSU sekä OMA NIMESI JA OSOITTEESI. Näin tunnistamme jäsenmaksun ja osaamme kohdentaa sen oikealle henkilölle. Osoitetietoa tarvitsemme jäsenkortin postitusta varten! Jotta varmistat jäsenkortin saamisen, laita osoitetiedot tiedoksi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3. Soita Merjalle numeroon 044 970 1550. Saat pankkisiirron jäsenmaksua varten joko postissa tai muulla sovitulla tavalla.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 20 €. Maksettuasi Fuskaajien jäsenmaksun saat jäsenkortin, jolla voit hyödyntää jäsenetuja. Jäsenkortti on voimassa seuraavan vuoden helmikuuhun asti.

Jäsenedut lyhyesti:

Fuskaajat ry