Jäsenmaksu vuodelle 2022

Fuskaajat ry:n jäseneksi voit liittyä jollakin seuraavista tavoista:jasenkirje

  1. Olemme lähettäneet vuodenvaihteessa jäsenrekisterissämme sekä kurssirekisterissämme oleville sähköpositse jäsenkirjeen ja siinä henkilökohtaisen viitenumeron. Muista käyttää maksaessasi viitenumeroa, jolloin jäsenmaksu kohdistuu rekisterissämme oikealle henkilölle. Jos osoitteesi on muuttunut, varmista jäsenkortin saaminen ilmoittamalla uusimmat yhteystietosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. HUOM! Tämän vuoden jäsenkirjeessä oli pilkkuvirhe! Jäsenmaksun viitenumerossa EI pidä olla pilkkua! Jätä se pois maksaessasi, eli näpyttele saamastasi viitenumerosta vain numerot.

  2. Voit maksaa jäsenmaksun (20 €) suoraan Fuskaajien tilille: Oma Säästöpankki, FI76 4108 0010 6143 06. Muista kirjoittaa viitekenttään merkintä JÄSENMAKSU sekä OMA NIMESI JA OSOITTEESI. Näin tunnistamme jäsenmaksun ja osaamme kohdentaa sen oikealle henkilölle. Osoitetietoa tarvitsemme jäsenkortin postitusta varten! 

  3. Laita sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita Merjalle numeroon 044 970 1550. Saat ohjeet jäsenmaksua varten joko postissa tai muulla sovitulla tavalla.

 

Vuoden 2022 jäsenmaksu on edelleen 20 €. Maksettuasi Fuskaajien jäsenmaksun saat jäsenkortin, jolla voit hyödyntää jäsenetuja. Jäsenkortti on voimassa seuraavan vuoden helmikuuhun asti. 

Jäsenedut lyhyesti:

  • Fuskaajat ry. tarjoaa jäsenilleen huomattavia jäsenetuja vuosittain.
  • Fuskaajien järjestämistä kursseista jäsenille tuntuva alennus.
  • Suselin neuvottelemat alennukset noin 40 tanssipaikalle ympäri maata.
  • Alennuksia tanssikengistä ja -vaatteista.
  • Lisäksi Fuskaajien ohjelmalliset vappu- ja pikkujoulutapahtumat ovat jäsenille ja kurssilaisille aina maksuttomia! Kevään 2022 päätöstapahtumassa ovat mukana tanssinopettajat Matti ja Sannu Heikkilä.
Fuskaajat ry

Liity postituslistalle