Matti ja Sannu Heikkilän keskiviikkotunnit, syksy 2019

Sannun ja Matin ohjaamat syyskauden tunnit alkoivat Huissilla keskiviikkona 4.9. (viikolla 36). Kurssien taso on alkeisjatko.

mattijasannu

Keskiviikkotreenien ensimmäisen, klo 18 alkavan tunnin laji on tango

Toisen, klo 19 alkavan tunnin laji on cha cha

Kolmannen ja viimeisen, klo 20 alkavan tunnin nimeksi on annettu tekniikkatunti & humpat. Tunti aloitetaan lämmitellen humpan parissa, ja sen jälkeen pureudutaan tanssitekniikan haasteisiin. Tekniikkatunnin teemat muovautuvat syksyn mittaan sekä ohjaajien näkemysten että kurssilaisten toiveiden mukaan.

Kaikilla keskiviikon tunneilla hiotaan eri lajien perustekniikkaa sekä lisätään kohtuullisessa määrin tanssijoiden kuviovalikoimaa. Tästä syystä on tärkeää, että kurssilainen on tutustunut kulloiseenkin lajiin jo alkeiskurssilla. Alkeisjatkokurssit antavat varmuutta lajin perusteisiin ja valmistavat tanssijaa siirtymään jatkokursseille.

Voit tulla tunneille yksin tai seurassa. Suosittelemme osallistumaan parinvaihtoon, joka takaa, että jokainen saa harjoitella tanssia illan mittaan. Yhtä lailla on ok, jos haluat treenata oman parisi kanssa.

Heikkilät ohjaavat joka toinen keskiviikko (parilliset viikot). Väliviikoilla tehokkaasta kertauksesta vastaavat seuran omat ohjaajat.

 

Syyskausi 2019 - Keskiviikon aikataulu ja lajit:

 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  Alkeisjatko  Tango
 19 - 20  Alkeisjatko  Cha cha
 20 - 21  Alkeisjatko  Tekniikkatunti & humpat

 

Keskiviikkoillan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa   30 €  35 €
 2 tuntia illassa   50 €  55 €
 3 tuntia illassa   65 €  70€

Kurssihinta sisältää kaikki syyskauden harjoitukset (14 viikkoa).

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä tai pankkikortilla kurssin alkaessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Sähköinen liikuntaseteli ePassi sekä Luottokunnan virikeseteli. Myös liikuntaseteleiden sähköiset versiot (esim. kortit) käyvät maksuvälineinä.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (= vähintään 9,5 tuntia tehokasta tanssitreeniä viikossa). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 115 € (muut 125 €).  Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki).

Lisätiedot

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Merja p. 044 970 1550

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n'swing-tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle