Matin ja Sannun keskiviikkotunnit, syksy 2021

Syyskauden 2021 keskiviikkoiset tanssikurssit alkoivat Huissilla ke 1.9. klo 18. Kurssien taso on keskitaso.

Sannu ja Matti Heikkilä ohjaavat joka toinen keskiviikko (parittomat viikot). Väliviikoilla tehokkaasta kertauksesta vastaavat seuran omat ohjaajat.

mattijasannu

Keskiviikkotreenien ensimmäisen, klo 18 alkavan tunnin laji on tanssilavojen klassikko, tango. Koska laji on nimetty ohjelmistoon monikkomuodossa tangot, tunneilla saatetaan harjoitella tanssin eri variaatioita.

Toisen, klo 19 alkavan tunnin laji on eloisa lattaritanssi cha cha

Kolmannen ja viimeisen, klo 20 alkavan tunnin teemana on jive tekniikkatunti. Tunti aloitetaan reippasti, ja sen jälkeen syvennytään eri tanssilajien tekniikoihin. Tekniikkatunnin teemat muovautuvat syksyn mittaan sekä ohjaajien näkemysten että kurssilaisten toiveiden mukaan.

Kaikilla keskiviikon tunneilla hiotaan eri lajien perustekniikkaa sekä lisätään kohtuullisessa määrin tanssijoiden kuviovalikoimaa. Tästä syystä on tärkeää, että kurssilainen on tutustunut kulloiseenkin lajiin vähintään alkeiskurssilla. Keskitason kurssit antavat varmuutta lajin perusteisiin ja valmistavat tanssijaa siirtymään jatkokursseille.

HUOM! Näinä aikoina suositeltavaa on tanssia kursseilla oman parin kanssa. Jos omaa paria ei ole, suositeltavaa on käyttää maskia, jolloin parinvaihto on puolin ja toisin turvallisempaa. 

Tulethan tunneille vain terveenä! Muistetaan pestä ahkerasti käsiä. Huissilla on tarjolla maskeja ja käsidesiä.

 

Kevätkausi 2021 - Keskiviikon aikataulu ja lajit:

 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  keskitaso  tangot
 19 - 20  keskitaso  cha cha
 20 - 21  keskitaso  jive / tekniikkatunti

 

Keskiviikkoillan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa   34 €  40 €
 2 tuntia illassa   54 €  60 €
 3 tuntia illassa   70 €  76 €

Kurssihinta sisältää kaikki syyskauden 2021 harjoitukset (14 viikkoa).

Kertakäyntien hinnat: koko ilta 15 € / 1 h 5 €.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä tai pankkikortilla kurssin alkaessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Sähköinen liikuntaseteli ePassi sekä Luottokunnan virikeseteli. Myös liikuntaseteleiden sähköiset versiot (esim. kortit) käyvät maksuvälineinä.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (= vähintään 9,5 tuntia tehokasta tanssitreeniä viikossa). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 120 € (muut 130 €).  Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki).

Lisätiedot

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Merja p. 044 970 1550

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n swing -tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle