Matti ja Sannu Heikkilän keskiviikkotunnit --> LOPPUKEVÄT 2020 PERUTTU

Sannun ja Matin ohjaamat kevätkauden kurssit alkoivat Huissilla ke 22.1. (viikolla 4). Kurssien taso on alkeisjatko. 

mattijasannu

Keskiviikkotreenien ensimmäisen, klo 18 alkavan tunnin laji on hidas valssi

Toisen, klo 19 alkavan tunnin laji on rumba-bolero

Kolmannen ja viimeisen, klo 20 alkavan tunnin teemoina ovat tekniikkatunti ja blues. Tunti aloitetaan lämmittelemällä bluesin parissa, ja sen jälkeen siirrytään tekniikkaosioon. Tuolloin harjoitellaan vaihtelevia tanssilajeja ja erityisesti kunkin lajin tekniikkaa.

Kaikilla tunneilla hiotaan eri lajien perustekniikkaa sekä lisätään kohtuullisessa määrin tanssijoiden kuviovalikoimaa. Tästä syystä toivomme, että kurssilainen on tutustunut vähintään yhden alkeiskurssin verran kyseiseen lajiin.

Heikkilät vastaavat ohjauksesta noin joka toinen kerta. Väliviikoilla tehokkaasta kertauksesta huolehtivat seuran omat ohjaajat Jussi Viinamäki ja Merja Itäpalo.

 

Kevätkausi 2020 - keskiviikon aikataulu ja lajit:

 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  alkeisjatko  hidas valssi
 19 - 20  alkeisjatko  rumba-bolero
 20 - 21  alkeisjatko  tekniikkatunti / blues

 

Keskiviikkoillan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet  Ei-jäsenet
 1 tunti illassa   30 €  35 €
 2 tuntia illassa   50 €  55 €
 3 tuntia illassa   65 €  70€

Kurssihinta sisältää kaikki kevätkauden harjoitukset (viikot 4 - 17).

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu viikolla 4 tai 5. Kurssimaksut maksetaan käteisellä kurssin alkaessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, Sähköinen liikuntaseteli ePassi sekä Luottokunnan virikeseteli. Liikuntaseteleiden lisäksi maksuvälineenä käyvät niiden sähköiset versiot (esim. kortit)

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko kevätkauden ajan (= vähintään 9,5 tuntia tehokasta tanssitreeniä viikossa). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 115 € (muut 125 €).  Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki).

Lisätiedot

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Merja p. 044 970 1550

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n'swing-tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle