Fuskaajien päätöstapahtuma Huissilla ma 9.12.2019

 Joulubuugi on rakennettu!

joulukuusi 1Vietämme perinteiseen tapaan Fuskaajien syyskauden päättäjäisiä sekä jäsentapahtumaa maanantaina 9.12. klo 18 - 22 Huissin Urheilutalolla. Tällä kertaa pikkujouluisessa tilaisuudessa vierailevat tutut opettajat Pirjo ja Tommi Koivula.

Tervetuloa! Ota myös kaverisi mukaan tutustumaan Fuskaajien toimintaan!

Ilta käynnistyy klo 18 kevätkauden alustavan ohjelmiston julkistamisen merkeissä. Sen jälkeen alkavat Tommin ja Pirjon ohjaamat tanssikurssit, joiden lajit selviävät vasta paikan päällä. Ilta päättyy iloisiin sekahakutansseihin! Tarjolla on tuttuun tapaan myös pikkujouluhenkinen herkkutarjoilu. Tämä kaikki luonnollisesti täysin ilmaiseksi Fuskaajien jäsenille, kurssilaisille sekä tanssiseuran toimintaan tutustuville.

Jokainen tilaisuuteen osallistuva voi valita itselleen sopivan osallistumistavan. Voit halutessasi osallistua kurssille tanssimalla tai seurata muiden tanssia hyvässä seurassa illan antimista nauttien.

 
ALUSTAVA OHJELMA (muutoksia voi tulla):
 
18.00 - 18.30 Fuskaajien puheenjohtajan tervehdys. Fuskaajien ALUSTAVA kevätkauden 2020 ohjelmisto julkistetaan.
18.30 - 19.15 Tommin ja Pirjon tanssikurssi. Sopii kaikille tasoille ja tanssijoille.
19.15 - 19.45 Tarjoilu alkaa ja kestää koko illan. Tarjolla mm. glögiä ja pipareita.
19.45 - 20.30 Tommin ja Pirjon tanssikurssi jatkuu.
20.30 - 22.00 Sekahakutanssit. Musiikista vastaa DJ Jussi.


TAPAHTUMAAN EI TARVITSE ILMOITTAUTUA.

 

Argentiinalaisen tangon kurssi syksyllä 2019 (4 x 4h)

 
Fuskaajat ry. järjestää Huissilla argentiinalaisen tangon kurssin. Opettajina toimivat Tanssikoulu Tangon Tomas ja Erita. Opetus lähtee liikkeelle alkeista. Kurssi pidetään syksyn mittaan neljänä lauantaipäivänä.
 
AIKATAULU:
la 14.9. klo 13.00 - 17.00
la 12.10. klo 13.00 - 17.00
la 9.11. klo 13.00 - 17.00
la 7.12. klo 13.00 - 17.00
 
PAIKKA: Huissin Urheilutalo (Vaasantie 1081, Ilmajoki)
 
HINTA:
30 € / päivä (4h) / jäsen
35 € / päivä (4h) / ei-jäsen
 
Alennetun hinnan saa näyttämällä Fuskaajien tai Vaihtoaskeleen jäsenkorttia.
 
HUOM! Kahvio palvelee kurssin ajan.

 

IMG 20181004 212143

www.tanssikoulutango.simplesite.com

https://www.youtube.com/watch?v=Sx_BPPm4a70

 

Torstain alkeistunnit Huissilla, syksy 2019

Fuskaajien alkeiskurssien syyskausi käynnistyi Huissilla torstaina 5.9. (viikolla 36). Toivotamme tervetulleiksi kaikki paritansseista kiinnostuneet - alkeiskurssilla et tarvitse aikaisempaa osaamista tai tanssikokemusta. Ryhmä etenee alkeiskurssilaisille sopivassa tahdissa, ja opittuja asioita kerrataan säännöllisesti.

Voit tulla tunneille mukaan yksin tai seurassa. Parinvaihtosysteemimme takaa, että jokainen osallistuja saa illan mittaan harjoitella tanssia. Mutta yhtä lailla on ok, jos haluat treenata oman parisi kanssa.

Syyskauden aikana käymme läpi jokaisen ohjelmassa olevan lajin perusaskeleen sekä muutamia lavoilla käyttökelpoisia helppoja kuvioita. Tämän lisäksi tunneilla perehdytään vienti- ja seuraamistekniikkaan sekä lajikohtaiseen tanssitekniikkaan.

HUOM! Syksyn ensimmäisellä viikolla 36 voit kokeilla kursseja ilmaiseksi.

IMG 20180706 155037

Torstain ensimmäisen, klo 18 alkavan alkeistunnin lajina on bugg. Sitä harjoittelemme koko syyskauden ajan. 

Toisen, klo 19 alkavan tunnin lajit ovat tango ja hidas valssi. Koska harjoiteltavia lajeja on kaksi, syksy jakautuu niin, että kauden ensimmäiset 7 viikkoa harjoitellaan tangoa ja loput 7 viikkoa hidasta valssia.

Kolmannen ja viimeisen eli klo 20 alkavan tunnin lajit ovat rumba-bolero ja cha cha. Tälläkin tunnilla syyskausi jakautuu kahtia: ensimmäiset 7 viikkoa harjoitellaan rumbaa ja loput 7 viikkoa cha cha'ta.

Alkeiskursseja ohjaavat Martti Haavisto ja Maria Mikkonen.

Lue lisää: Torstain alkeistunnit Huissilla, syksy 2019

Matti ja Sannu Heikkilän keskiviikkotunnit, syksy 2019

Sannun ja Matin ohjaamat syyskauden tunnit alkoivat Huissilla keskiviikkona 4.9. (viikolla 36). Kurssien taso on alkeisjatko.

mattijasannu

Keskiviikkotreenien ensimmäisen, klo 18 alkavan tunnin laji on tango

Toisen, klo 19 alkavan tunnin laji on cha cha

Kolmannen ja viimeisen, klo 20 alkavan tunnin nimeksi on annettu tekniikkatunti & humpat. Tunti aloitetaan lämmitellen humpan parissa, ja sen jälkeen pureudutaan tanssitekniikan haasteisiin. Tekniikkatunnin teemat muovautuvat syksyn mittaan sekä ohjaajien näkemysten että kurssilaisten toiveiden mukaan.

Kaikilla keskiviikon tunneilla hiotaan eri lajien perustekniikkaa sekä lisätään kohtuullisessa määrin tanssijoiden kuviovalikoimaa. Tästä syystä on tärkeää, että kurssilainen on tutustunut kulloiseenkin lajiin jo alkeiskurssilla. Alkeisjatkokurssit antavat varmuutta lajin perusteisiin ja valmistavat tanssijaa siirtymään jatkokursseille.

Voit tulla tunneille yksin tai seurassa. Suosittelemme osallistumaan parinvaihtoon, joka takaa, että jokainen saa harjoitella tanssia illan mittaan. Yhtä lailla on ok, jos haluat treenata oman parisi kanssa.

Heikkilät ohjaavat joka toinen keskiviikko (parilliset viikot). Väliviikoilla tehokkaasta kertauksesta vastaavat seuran omat ohjaajat.

Lue lisää: Matti ja Sannu Heikkilän keskiviikkotunnit, syksy 2019

Tommi ja Pirjo Koivulan maanantaitunnit, syksy 2019

Pirjon ja Tommin ohjaamat syyskauden tunnit alkoivat Huissilla maanantaina 2.9. (viikolla 36). Kurssien taso on alkeisjatko ja jatko.

pirjo tommi

Maanantain kaksi ensimmäistä tuntia on suunnattu alkeisjatkotason tanssijoille, jotka ovat tutustuneet kyseiseen lajiin jo alkeiskurssilla. Ensimmäisellä, klo 18 alkavalla tunnilla treenataan fuskua. Kurssin alussa tanssin perusaskel ja -kuviot kerrataan tiiviisti, ja sen jälkeen edetään napakasti kohti uusia haasteita. 

Toisen, klo 19 alkavan tunnin lajina on boogie woogie. Kurssilla lähdetään liikkeelle alkeistasolta mutta edetään alkeiskurssia ripeämmin. Siksi aiempi tuntuma lajiin on osallistujille eduksi. 

Maanantai-illan viimeinen osio jakautuu kahteen 45 minuutin pituiseen jatkotason oppituntiin. Alkuosan laji on - painetun esitteen tiedoista poiketen - salsa ja loppuosan rumba-bolero. - Jatkokurssit on tarkoitettu tanssitaipaleellaan jo melko pitkälle edenneille tanssijoille.

Voit tulla tunneille yksin tai seurassa. Suosittelemme osallistumaan parinvaihtoon, joka takaa, että jokainen saa illan mittaan harjoitella tanssia. Yhtä lailla on ok, jos haluat treenata oman parisi kanssa.

Koivulat ohjaavat joka toinen maanantai (parilliset viikot). Väliviikoilla tehokkaasta kertauksesta vastaavat seuran omat ohjaajat.

Lue lisää: Tommi ja Pirjo Koivulan maanantaitunnit, syksy 2019

Jäsenmaksu vuodelle 2019

Fuskaajat ry:n jäseneksi voit liittyä jollakin seuraavista tavoista:jasenkirje

  1. Vuodenvaihteen jälkeen lähetämme jäsenrekisterissämme sekä kurssirekisterissämme oleville pankkisiirtolomakkeen jäsenkirjeen ohessa.  Muista käyttää maksaessasi viitenumeroa, jolloin jäsenmaksu kohdistuu rekisterissämme oikealle henkilölle.

  2. Voit maksaa jäsenmaksun suoraan (20 €) Fuskaajien tilille: Oma Säästöpankki, FI76 4108 0010 6143 06. Muista kirjoittaa viitekenttään merkintä JÄSENMAKSU sekä OMA NIMESI JA OSOITTEESI. Näin tunnistamme jäsenmaksun ja osaamme kohdentaa sen oikealle henkilölle. Osoitetietoa tarvitsemme jäsenkortin postitusta varten! Jotta varmistat jäsenkortin saamisen, laita osoitetiedot tiedoksi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  3. Soita Merjalle numeroon 044 970 1550. Saat pankkisiirron jäsenmaksua varten joko postissa tai muulla sovitulla tavalla.

Lue lisää: Jäsenmaksu vuodelle 2019

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle