Tommin ja Pirjon maanantaitunnit, syksy 2021

Fuskaajien maanantai-illan tanssikurssit Huissilla alkoivat ma 30.8. klo 18. Kurssien taso on keskitaso.

Pirjo ja Tommi Koivula ohjaavat joka toinen maanantai (parittomat viikot). Väliviikoilla tehokkaasta kertauksesta vastaavat seuran omat ohjaajat.

pirjo tommi

Maanantai-illan ensimmäisen, klo 18 alkavan tunnin lajina on monenlaiseen musiikkiin sopiva kädenalitanssi bugg

Toisen, klo 19 alkavan tunnin lajina on iloinen ja monipuolinen kädenalitanssi fusku

Maanantai-illan viimeinen osio jakautuu kahteen 45 minuutin pituiseen oppituntiin. Alkutunnilla treenattava laji on monien suosikkilattari salsa. Lopputunnin laji blues poikkeaa muista maanantain lajeista siten, että siinä opetus aloitetaan alkeista.

Maanantain tunneilla hiotaan eri lajien perustekniikkaa sekä lisätään kohtuullisessa määrin tanssijoiden kuviovalikoimaa. Tästä syystä on tärkeää, että kurssilainen on tutustunut kulloiseenkin lajiin vähintään alkeiskurssilla. Keskitason kurssit antavat varmuutta lajin perusteisiin ja valmistavat tanssijaa siirtymään jatkokursseille.

HUOM! Näinä aikoina suositeltavaa on tanssia kursseilla oman parin kanssa. Jos omaa paria ei ole, suositeltavaa on käyttää maskia, jolloin parinvaihto on puolin ja toisin turvallisempaa. 

Tulethan tunneille vain terveenä! Muistetaan pestä ahkerasti käsiä. Huissilla on tarjolla maskeja ja käsidesiä.

 

Syyskausi 2021 - Maanantain aikataulu ja lajit:

 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  keskitaso   bugg
 19 - 20  keskitaso  fusku
 20.00 - 20.45  keskitaso  salsa
 20.45 - 21.30   alkeet / keskitaso  blues

 

Maanantai-illan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet   Ei-jäsenet 
 1 tunti illassa   34 €  40 €
 2 tuntia illassa   54 €  60 €
 3,5 tuntia illassa   70 €  76 €

Kurssihinta sisältää kaikki syyskauden 2021 harjoitukset (14 viikkoa).

Kertakäyntien hinnat: koko ilta 15 € / 1 h 5 €.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä tai pankkikortilla kurssin alkaessa. Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, sähköinen liikuntaseteli ePassi sekä Luottokunnan virikeseteli (Edenred). Myös liikuntaseteleiden sähköiset versiot (esim. kortit) käyvät maksuvälineinä.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (= vähintään 9,5 tuntia tehokasta tanssitreeniä viikossa). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 120 € (muut 130 €). Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki). 

Lisätiedot

Sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 044 970 1550 (Merja).

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n swing -tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle