Fuskaajien syyskauden päätöstilaisuus ma 12.12.

Fuskaajien syyskauden päätöstilaisuus ma 12.12.

Kaikki jäsenet sekä kurssilaiset ovat tilaisuuteen tervetulleita

Mukana menossa Tommi ja Pirjo, Alemanan kenkämyynti sekä DJ -Jussi

Fuskaajien syyskauden päätöstilaisuutta vietetään perinteisiin tapaan maanantaina 12.12. klo 18 - 22.30 Huissin Urheilutalolla. Tämä tilaisuus on maksuton osallistujille ja tarkoitettu kaikkille kurssilaisillemme, jäsenillemme sekä yhteistyökumppaneille. Ota mukaan myös ystäväsi ja tuttavasi! 

Kokoonnumme perinteisesti yhteen nauttimaan toistemme seurasta, Tommin ja Pirjon opetuksesta, hyvästä musiikista sekä illan antimista.  Illan aikana on luvassa mm. kevätkauden ohjelman julkistaminen sekä Tommin ja Pirjon järjestämää tanssinopetusta.  Illan lopuksi noin klo 21 alkaen sekahakutanssit! Voit halutessasi osallistua kurssille tai seurata muiden tanssia Glögin, pipareiden sekä joulutorttujen/-tonttujen seurassa ;-).

Kuten edellä jo ehdittiinkin mainita, niin tarjolla on Glögiä, pipareita sekä joulutorttuja koko illan tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Koska keskuudessamme on joka kerta ollut noin 130 - 140 osallistujaa, emme tänä vuonna ota vastaan ilmoittautumisia. Eli kaikki voivat tulla mukaan ilman etukätäeisinfoa.

Tilaisuus on luonnollisesti maksuton ja sinne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki jäsenemme sekä kurssilaisemme.  

Tilaisuudessamme on lisäksi mahdollisuus päivittää tanssikenkä- sekä tanssivaatevarasto vastaamaan ajan vaatimuksia.  Tästä huolehtii Alemanan kenkämyyntipiste.

Alustava ohjelma :

  • noin klo 17.00 Alemanan kenkämyyntipiste avautuu!
  • klo 18 - 18.30 Fuskaajien puheenjohtajan sekä varapuheenjohtajan tervehdys. Samalla julkistetaan Fuskaajien kevätkauden 2017 ohjelmisto.
  • klo 18.30 - 19.15 Kaikille tasoille ja tanssijoille sopiva HELPPO tanssikurssi. Opettajina Tommi ja Pirjo Koivula
  • klo 19.15 - 19.45 Tarjoilu alkaa. Tarjolla Glögiä sekä muuta jouluista purtavaa. Tarjoilu kestää koko illan tai niin kauan kuin tavaraa riittää....
  • klo 19.45 - 20.30 Kaikille tasoille ja tanssijoille sopiva HELPPO tanssikurssi. Opettajina Tommi ja Pirjo Koivula
  • klo 21.00 - 23.30 Sekahakutanssit. Mukana paljon kiitosta saanut DJ -Jussi

 

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle