Tommi ja Pirjo Koivulan maanantaitunnit, syksy 2019

Pirjon ja Tommin ohjaamat syyskauden tunnit alkoivat Huissilla maanantaina 2.9. (viikolla 36). Kurssien taso on alkeisjatko ja jatko.

pirjo tommi

Maanantain kaksi ensimmäistä tuntia on suunnattu alkeisjatkotason tanssijoille, jotka ovat tutustuneet kyseiseen lajiin jo alkeiskurssilla. Ensimmäisellä, klo 18 alkavalla tunnilla treenataan fuskua. Kurssin alussa tanssin perusaskel ja -kuviot kerrataan tiiviisti, ja sen jälkeen edetään napakasti kohti uusia haasteita. 

Toisen, klo 19 alkavan tunnin lajina on boogie woogie. Kurssilla lähdetään liikkeelle alkeistasolta mutta edetään alkeiskurssia ripeämmin. Siksi aiempi tuntuma lajiin on osallistujille eduksi. 

Maanantai-illan viimeinen osio jakautuu kahteen 45 minuutin pituiseen jatkotason oppituntiin. Alkuosan laji on - painetun esitteen tiedoista poiketen - salsa ja loppuosan rumba-bolero. - Jatkokurssit on tarkoitettu tanssitaipaleellaan jo melko pitkälle edenneille tanssijoille.

Voit tulla tunneille yksin tai seurassa. Suosittelemme osallistumaan parinvaihtoon, joka takaa, että jokainen saa illan mittaan harjoitella tanssia. Yhtä lailla on ok, jos haluat treenata oman parisi kanssa.

Koivulat ohjaavat joka toinen maanantai (parilliset viikot). Väliviikoilla tehokkaasta kertauksesta vastaavat seuran omat ohjaajat.

 

Syyskausi 2019 - Maanantain aikataulu ja lajit:

 Ajankohta  Taso  Tanssilaji
 18 - 19  Alkeisjatko   Fusku
 19 - 20  Alkeisjatko  Boogie woogie
 20.00 - 20.45  Jatko  Salsa
 20.45 - 21.30   Jatko  Rumba-bolero

 

Maanantai-illan hinnasto:

 Veloitusperuste  Jäsenet   Ei-jäsenet 
 1 tunti illassa   30 €  35 €
 2 tuntia illassa   50 €  55 €
 3.5 tuntia illassa   65 €  70 €

Kurssihinta sisältää kaikki syyskauden 2019 harjoitukset (14 viikkoa).

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu syksyn ensimmäisten harjoituskertojen aikana. Kurssimaksut maksetaan käteisellä tai pankkikortilla kurssin alkaessa. Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky-kuntosetelit, sähköinen liikuntaseteli ePassi sekä Luottokunnan virikeseteli (Edenred). Myös liikuntaseteleiden sähköiset versiot (esim. kortit) käyvät maksuvälineinä.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (= vähintään 9,5 tuntia tehokasta tanssitreeniä viikossa). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen hintaan 115 € (muut 125 €). Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla (Vaasantie 1081, Ilmajoki). 

Lisätiedot

Sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 044 970 1550 (Merja).

Varusteet

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti rock'n'swing-tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan. Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyhkeen sekä vaihtopaidan.

Fuskaajat ry

Liity postituslistalle